Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rok 2023 v kostce a malý nástin činnosti na rok 2024

15. 1. 2024

plan-akci-2024.jpg

 

V roce 2023 se nám podařilo uspořádat celkem tři významné akce v naší režii. Jednalo se o následující besedy, které se v průběhu roku uskutečnily v kokonínské Sokolovně:

 

 

Provozovali jsme po celý rok také naše webové stránky, na které celkem zavítalo více než 180.000 návštěvníků. Měsíční počet návštěv čítá okolo 3.500 návštěvníků.

 

statistiky-webu.jpg

 

V letošním roce počítáme s pokračováním přednáškového cyklu se zajímavými osobnostmi a také budeme rádi, když se nám podaří uskutečnit během roku kulturní program za účasti osobnosti srovnatelné s režisérem Zdeňkem Troškou. Jméno této osobnosti oznámíme s dostatečným předstihem.

Rádi bychom pokračovali ve spolupráci s kokonínskou Sokolovnou a jmenovitě jejím majitelem panem Milanem Fukalem. Také budeme rádi, když nám i v letošním roce zachovají přízeň sponzoři a podporovatelé našeho spolku, kterými byly následující subjekty: město Jablonec nad Nisou, Nadace PRECIOSA a společnost CIKAUTXO CZ, s.r.o.

Rádi bychom i s vámi v letošním roce oslavili nejen čarodějnice, ale také Silvestr. Chystáme se také do Železného Brodu, kde se bude 5. července slavit 10. výročí Muzea socialistických vozů, kam jsme již s předstihem pozváni.