Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tradiční pieta u hrobu Antonína Švehly dne 16. 12. 2023

4. 12. 2023

Vážení přátelé,

 
dovoluji si Vás co nejsrdečněji pozdravit v předvánočním čase a pozvat na společenské shromáždění u hrobu československého státníka, vůdce mužů 28. října a hostivařského sedláka Antonína Švehly na hostivařském hřbitově s následným programem v komunitním centru Farní dvůr Praha 15.
 
Slavnostní akt a program probíhá pod záštitou starosty MČ Praha 15 Michala Fischera a poslance Milana Wenzla s finanční a mediální podporou MČ Praha 15 a darem poslance Milana Wenzla v podobě zajištěného pohoštění pro účastníky a vzácné hosty, za což velmi děkujeme.
 
Součástí pietního shromáždění bude také v rámci Roku Antonína Švehly slavnostní udílení pamětních medailí významným institucím a osobnostem, které podporují odkaz Antonína Švehly a život naší Společnosti Antonína Švehly z dílny mistra Slavomíra Primáka:
 
 
Zároveň máme pro Vás jako podporovatele odkazu Antonína Švehly a našeho osvětového spolku exkluzivní nabídku. Společnost Antonína Švehly zajistila společně s firmou České dukáty výhodnější podmínky pamětního tisku v podobě bankovky Antonína Švehly za mimořádnou cenu 2.490,- Kč včetně DPH na místo původních 2.990,- Kč (zájemci mohou telefonovat přímo obchodnímu řediteli panu Stanislavu Olmrovi 775 304 405 s upozorněním na zvýhodnění ceny -Společnost Antonína Švehly) ---- https://www.ceskedukaty.cz/eshop/pocta-ceskym-osobnostem/pametni-tisk-v-podobe-bankovky/
 
Žádáme vás tímto o laskavé potvrzení účasti na pietním aktu a následném programu.
 
Děkuji a přeji příjemný den
 
S úctou
 
Mgr. Pavel Černý, předseda Společnosti Antonína Švehly, z.s.
gsm: +420 608 515 271
 
 

svehla-pozvanka-16.12.2023.png